53 77 00 00 / 903 63 602 frode@energikomfort.no

Varmepumper

Varmepumper

Det lønner seg å investere i komfort

Ved å investere i varmepumpe får du lavere strømregning og bedre inneklima samtidig som du gjør en innsats for miljøet. Norsk Astma- og Allergiforbund har anbefalt våre varmepumper.

Hvor mye kan du spare?

Sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingskilder kan en varmepumpe mer enn halvere oppvarmingsutgiftene for en normal husstand.

Toshiba luft/luft og luft/vann varmepumper

Følg med på våre kampanjer, på Toshiba

Toshiba har ledet utviklingen innen varmepumper de siste 25 år og er vinner av flere uavhengige tester. Ved å velge Toshiba gjør du en investering i kvalitet som lønner seg.  Se film om Luft-luft og Luft-vann varmepumpe.

Se produkter

NIBE varmepumper

NIBE Energy Systems er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper. Vi kan levere hele NIBEs sortiment.

Se produkter

Se også våre produkter fra Kinnan

Energimerking

Energimerking av boliger og bygninger er obligatorisk ved salg og utleie. Energimerking skal øke bevisstheten om energibruk og løsninger som kan gjøre boligen eller bygningen mer energieffektiv.  Alle boliger og yrkesbygg som selges eller leies ut skal ha en energiattest. Yrkesbygg over 1000 m2 skal alltid ha gyldig energiattest. Energiattesten består av et energimerke som viser bygningens energistandard.

Befaring

Et kjøp starter alltid med befaring.  Det er viktig at valg av varmepumpe er tilpasset den enkeltes behov, eksisterende varmesystem, størrelse på bolig og klimasonen for å sikre optimal effekt. Ta kontakt og be om en gratis befaring!

Kontaktinformasjon

Adresse: Sentrum, 5593 SKÅNEVIK

Kontaktskjema